Orteze, proteze, dispozitive de mers, ghete ortopedice, ingrijire la domiciliu, sustinatori plantari, diagnosticare talpa, reabilitare

Orteze, proteze, dispozitive de mers, ghete ortopedice, ingrijire la domiciliu, sustinatori plantari, diagnosticare talpa, reabilitare

Bine aţi venit!
Logare
Coşul dvs.
 
Condiţii de livrare

Precizari referitoare la comenzi, expediere, relatia intre client si distribuitor.

Aceasta pagina reprezinta o intelegere intre dumneavoastra si site-ul www.bestlineprotetic.ro

Va rugam sa utilizati informatiile de pe acest site si sa comandati produse numai daca sunteti de acord cu termenii prevazuti in aceasta pagina.

1. CONFIDENTIALITATE

Toate informatiile pe care clientii nostri ni le ofera pentru a beneficia de consultanta si pentru expedierea produselor sunt strict confidentiale

 2. CUM COMANDATI PRODUSE ?
  • Produsele pot fi comandate online, direct de pe situl nostru.
  • Va vom contacta telefonic sau prin email pentru confirmarea comenzii si stabilirea ultimelor detalii privind expedierea produselor in cel mai scurt timp .
3. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se face prin colet postal cu plata ramburs. Comenzile vor fi onorate in cel mai scurt timp (1-3 zile) daca este disponibil pe stoc . Daca produsul comandat nu este disponibil pe stoc veti fi informat privind data la care va fi expediat.

Veti primi in colet: produsul comandat, recomandari privind consumul produselor, prospecte, reviste, catalog de produse si preturi, chitanta si factura fiscala.

4. MODALITATI DE PLATA

Valoarea produselor se achita in lei numai la primirea coletului impreuna cu costurile de transport care NU este inclus in pretul produsului comandat. Coletele se livreaza prin Fan Courier. Cost: 21 Ron. Posta Romana cost: 15 ron.Pentru coletele expediate in afara retelei Fan Curier , indiferent de valoarea comenzii.Aceste taxe vor fi calculate in functie de distanta si greutatea coletului. Costul final va fi comucat prin email sau telefon.

5. GARANTII SI RETURNARE

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.bestlineprotetic.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.  "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului". 

Daca nu sunteti multumit de produsul cumparat, il puteti returna produsul, iar noi ne angajam sa va restituim banii. Returnarea produsului se va face cu o companie de curierat rapid, taxele de expeditie fiind suportate de client. In cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris prin e-mail (office@bestlineprotetic.ro) a contractului, noi va restituim banii.

Garantia este valabila numai pentru produsele afisate în web-shopul nostru (www.bestlineprotetic.ro), care pot fi comandate online. Produsele returnate sunt acceptate doar in ambalajul lor original, si  nu trebuie sa prezinte nici o modificare fizica (eticheta deteriorata, zgarieturi, etc...).

 
 
 
Oferte speciale
 
 
 
 
Despre noi Produse Servicii Oferte Cum comand? Condiţii Contact
 
 
Contact
 
Office@bestlineprotetic.ro
 
Miercurea Ciuc, Bd.-ul Timișoarei 49/3. Tel.: 0756 083 992
 
 
Creat de:
Copyright © 2014 SC Best Line Protetic SRL. Toate drepturile rezervare!
Ghidul tau autentic de shopping.
 

Produs adăugat în cos.


Vizualizare coş