Orteze, proteze, dispozitive de mers, ghete ortopedice, ingrijire la domiciliu, sustinatori plantari, diagnosticare talpa, reabilitare

Orteze, proteze, dispozitive de mers, ghete ortopedice, ingrijire la domiciliu, sustinatori plantari, diagnosticare talpa, reabilitare

Bine aţi venit!
Logare
Coşul dvs.
 
Amprentare plantară computerizată

Vă propunem să participați la amprentarea plantară computerizată Best Line Protetic.

  Amprentarea plantară computerizată

EXAMINAREA COMPUTERIZATĂ A TĂLPII

Se depistează diferite anomalii a tălpii și a picioarelor. Cele mai frecvente boli ale piciorului sunt:

 PICIOR PLAT:

 Piciorul plat presupune prăbuşirea bolţii plantare, în special a arcurilor longitudinal şi transversal ale piciorului, ceea ce determină extinderea suprafeţei sale de sprijin. Cauzele sunt foarte diverse. Pot fi reprezentate de modificări ale structurilor osoase de la nivelul piciorului, modificări ale muşchilor sau ligamentelor ori boli neurologice sau metabolice care pot determina secundar apariţia platfusului.

PICIOR VALG:

Piciorul plat valg este un soi de platfus asociat si cu o pozitie stramba sau deformata a piciorului. El se defineste prin prabusirea boltii transversale si longitudinale a piciorului, cu modificari si la nivelul scheletului osos. Se mai numeste si plat valgus postural. Parbusirea boltii piciorului, precum si hiperlaxitatea ligamentara zonala, concomitenta cu o slabire a musculaturii piciorului dau nastere acestei anomalii medicale.

PICIOR SCOBIT:

Diformitate a piciorului caracterizata prin scobitura exagerata a piciorului ,care nu se reduce la mers. Aceasta afectiune apare in urma unei dezechilibru al musculaturii piciorului .Doar 20% din cazuri sunt idiopatice ( fara o cauza cunoscuta) , restul fiind secundare unor afectiuni neurologice.De obicei exista istoric familial pentru aceasta afectiune  si frecvent este bilaterala.Cel mai des diformitatea apare in jurul varstei de 10-12 ani.
Durerea la mers, incapacitatea de a purta incaltaminte, instabilitate la mers si alergat sunt principalele manifestari.

Amprentarea plantara este foarte utilă în proiectarea talonetelor și a susținătorilor plantari. Amprentarea plantară se realizează cu ajutorul pedoscopului, aparat care transmite calculatorului o imagine digitală a piciorului în care sunt evidențiate porțiunile cu presiuni diferite. Toate aceste operațiuni sunt supervizate de un specialist ortoped.

Centrele de diagnosticare a tălpii Best Line Protetic sunt unul dintre puţinele de acest gen din România, oferă servicii de ultimă generaţie de diagnosticare şi tratament pentru durerile de picioare şi diversii anomalii ale tălpii.

În prezent, la Centru comercializăm susţinătoare plantare, papuci ortopedici, ghete pentru copii care au susţinător plantar încorporat, iar la cererea pacientului se pot personaliza articole de încălţăminte cu aceste susţinătoare plantare, condiţia fiind ca acestea să nu fie cu toc. Pe baza fotografiei se poate face susţinătorul ideal.

90 -110 RON/Pereche

 
 

 

 

 

 
 
 
Oferte speciale
 
 
 
 
Despre noi Produse Servicii Oferte Contact
 
 
Contact
 
Office@bestlineprotetic.ro
 
Miercurea Ciuc, Str. Harghita nr. 7B/4. Tel.: 0756 083 992
 
 
Creat de:
Copyright © 2014 SC Best Line Protetic SRL. Toate drepturile rezervare!
Ghidul tau autentic de shopping.
 

Produs adăugat în cos.


Vizualizare coş