Orteze, proteze, dispozitive de mers, ghete ortopedice, ingrijire la domiciliu, sustinatori plantari, diagnosticare talpa, reabilitare

Orteze, proteze, dispozitive de mers, ghete ortopedice, ingrijire la domiciliu, sustinatori plantari, diagnosticare talpa, reabilitare

Bine aţi venit!
Logare
Coşul dvs.
 
Despre noi

Compania noastră, Best Line Protetic, a fost înființată în anul 2009 în Miercurea Ciuc. Activitatea principală a firmei este comercializarea produselor tehnico-medicale și de îngrijire a sănătății. Distribuim pe tot teritoriul României o gamă foarte mare de produse de acest tip. Oferim clienților noștri dispozitive medicale de orice fel. Orteze, proteze, dispozitive de reabilitare și de mers, produse pentru îngrijire la domiciliu, încălțăminte ortopedică.

Firma noastră a fost printre primele din Miercurea Ciuc, care asigură o examinare modernă a picioarelor și oferă soluții complete pentru clienții care necesită susținători plantari sau încălțăminte ortopedică. Răspunsul nostru rapid la cerințele clienților noștri ne-au ajutat să avem succes și de aceea căutăm în mod continuu noi soluții pentru imbunătățirea relațiilor cu aceștia.

S.C. Best Line Protetic S.R.L are contract cu de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

La ora actuală suntem în contract cu Casele Județene de Asigurări de Sănătate din următoarele județe: Harghita, Covasna, Sibiu și Brașov.

 
 
 
Oferte speciale
 
 
 
 
Despre noi Produse Servicii Oferte Contact
 
 
Contact
 
Office@bestlineprotetic.ro
 
Miercurea Ciuc, Str. Harghita nr. 7B/4. Tel.: 0756 083 992
 
 
Creat de:
Copyright © 2014 SC Best Line Protetic SRL. Toate drepturile rezervare!
Ghidul tau autentic de shopping.
 

Produs adăugat în cos.


Vizualizare coş